Leca Lyddekke, det geniale lydskillet.

I di 6 siste årene har Murmester Helge Olsen AS støpt tusenvis av kvadrat med Leca Lyddekke, dette har vært en ubetinget suksess.

Alle som jobber i byggebransjen kjenner til problematikken rundt horisontale lydskiller i flermannsboliger, det er en krevende faglig utfordring å tette et bygg horisontalt for lydgjennomgang mellom boenhetene.
Dette har Weber (tidligere Leca) løst på en genial måte, den går ut på å legge lecaplank i etasjeskillene, så 20mm isolasjonsplater, så en fiberduk oppå isolasjonen og til slutt støpes et 30mm tykt sparkellag oppå dette.
Dette gir et mye bedre lydskille en noe annen system/metode tidligere har klart, og det uansett hvilken lyd det er snakk om.
I tillegg gir det et veldig fleksibelt gulv, her kan du velge alle former for belegg, parkett, fliser, gulvbelegg, linoleum, ja du velger nå fritt, gulvet er klart for ethvert belegg.

Så du som  kjøper leilighet i et prosjekt med Leca Lyddekke som etasjeskille, du kan glede deg til en stille og fredelig stund mens naboen over deg har fotballkamp i stua si, du hører det uansett ikke :) 

Murmester Helge Olsen